© 2019 ERIK STEVENS CATERING

ERIK STEVENS

 

De interesse voor het culinaire vak zat er al vroeg in, van jongs af aan wilde ik al kok worden, als klein manneke was niks leuker dan papa helpen in de keuken.
Op 14 jarige leeftijd mocht ik eindelijk in een echte keuken aan het werk, natuurlijk beginnen in de afwas, bij Du Transvaal in Eijsden. Later bij Brasserie La Meuse in Eijsden waar ik ook werkte tijdens mijn opleiding aan de middelbare Hotelschool in Heerlen. Het laatste jaar van de hotelschool heb ik stage gelopen in het Kruisherenhotel van Camille Oostwegel in Maastricht, waar ik ‘het klappen van de pollepel’ geleerd heb!
Na de Hotelschool ben ik gaan werken bij Traiteur Saveurs in Maastricht, waar ik ontzettend veel geleerd heb over catering en detailhandel maar ook veel productkennis heb opgedaan. 
Na twee jaar ervaring opgedaan te hebben in een management
functie bij Sodexo heb ik in juli 2014 de stap kunnen zetten om helemaal zelfstandig met Erik Stevens Catering verder te gaan.

 

Sinds september 2010 ben ik gestart met Erik Stevens Catering. Op korte tijd hebben we een grote tevreden klantenkring opgebouwd, klanten waarderen onze innoverende manier van cateren waarbij versheid, product, seizoen en presentatie centraal staan.

Wij verzorgen niet alleen het food gedeelte voor uw feest, partij of bruiloft maar ook op het gebied van organisatie, wijn, drank en bediening bent u bij ons aan het juiste adres.