Opsoppe 

Vorig jaar was niet veel soeps. Tijd dus voor een nieuwe en gezonde start. Tijd voor een kop Opsoppe! We bieden wekelijks een wisselend assortiment met gezonde, goed gevulde soepen aan in onze webshop. Het virus kan het zich nu echt 'opsoppe'. Boost je weerstand met een van onze heerlijke smaken want in een liter Opsoppe soep zit wel 500 gram groente. Daarnaast houd je je vochthuishouding op peil en werk je aan je dagelijkse dosis vitaminen. 

 

Soepen kunnen op bestelling (vanaf donderdag 14 januari) van dinsdag t/m vrijdag worden afgehaald tussen 14:00 en 17:00 uur in onze zaak in Eijsden. Bestel ze uiterlijk een dag van te voren, vóór 16:00 uur in onze webshop. Je soepen liever laten bezorgen? Dat kan binnen de regio Eijsden-Margraten en Maastricht. We rekenen dan €5,00 bezorgkosten. 

 

We verpakken de soepen per liter in onze ‘soptobs’ met daarbij twee broodjes. Voldoende als vullende maaltijdsoep voor twee personen. De soepen zijn drie dagen houdbaar in de koelkast. 

 

BEREIDING 

 

Verwarm de soep al roerende in een keteltje en bak de broodjes in 5 minuten krokant in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius. Eet smakelijk!

 

assortiment 

 

€ 10,95 per soptob (1 liter) met twee broodjes.