VIER DE LENTE
In culinaire quarantaine
Vier het leven met lekker eten! Wie wordt daar nou niet blij van. Vooral in deze tijd van massaal binnen zitten en sociale afstand bewaren kunnen we wel een lichtpuntje gebruiken. Bestel daarom onze lentemenu’s en zet in een handomdraai een heerlijk menu op tafel. Als je dan toch binnen moet blijven, doe het dan met smaak.
Onze menu’s zijn vanaf deze week voor ieder weekend in maart en april te bestellen. Bestel voor 14:00 uur op donderdagen. Wij bezorgen de bestelling op vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur aan huis. Maak de gerechten vervolgens zelf op de gewenste dag klaar.
VIER GANGEN MENU
Zet een verfijnd diner op tafel aan de hand van een instructievideo. Vanaf 4 personen te bestellen - €37,50 p.p.
SHARED DINING MENU
Een kant en klaar menu om lekker samen te delen. Alleen de hoofdgerechten dienen nog even thuis de oven in. Vanaf 4 personen te bestellen - €32,50 p.p.

erik stevens

Catering partijen geheel op maat
Diners van 2 tot 200 personen
Feestelijke buffetten
Borrel en receptiehapjes
Luxe BBQ's en kant en klare diners

Wij streven altijd naar topkwaliteit
Passie voor het product
Bewuste keuze voor producten (herkomst en seizoen)
Wij gaan voor 100% klanttevredenheid
Integriteit

Ooit begonnen als eenmanszaak is Erik Stevens Catering inmiddels uitgegroeid tot een waar bedrijf gevestigd aan de Wilhelminastraat in Eijsden met vier vaste fulltime krachten en een grote poule jobstudenten. Wekelijks verzorgen we samen de culinaire invulling voor enkele honderden gasten. We werken regelmatig samen met locaties als Theater aan het Vrijthof, Gemeente Maastricht, Rebelle Maastricht, Kasteelhoeve de Grote Hegge, De Schinvelder Hoeve en Sauter Wijnen. Maar ook voor andere partners of locaties bereiden we geregeld smaakvolle gerechten voor diverse evenementen.