Paasmenu

 

PAASMENU 

Vrolijk Voorjaar! Vier Pasen gezellig thuis en kies voor onze shared paaslunch of voor ons driegangen shared dining menu dat je naar wens kunt uitbreiden. We bereiding de gerechten zo goed mogelijk voor zodat jij thuis, in een handomdraai, het voorjaar op tafel zet.

Te bestellen voor vrijdag 2 april t/m maandag 5 april. Plaats je bestelling via mail (info@erikstevens.nl) vóór donderdagmiddag 1 april 12:00 uur. 

 

We bezorgen de bestelling aan huis (tijd in overleg). Bezorging binnen Gemeente Eijsden-Margraten en Maastricht is gratis. 

 

Shared lunch paasmenu 

 

€23,50

 

We serveren zuurdesembrood en harde volkoren broodjes. Daarbij een groot houten plateau gevuld met onderstaande lekkernijen om het brood mee te beleggen. 

  • Sjevroaje geitenkaas 

  • Heuvelandkaas

  • Italiaanse hammen 

  • Salade gegrilde groenten met mozzarella en gemarineerde olijven 

  • Diverse smeersels 

  • Vers gemaakte hazelnootpasta 

 

We serveren twee hartige warme gerechten die thuis alleen nog even opgewarmd hoeven te worden. 

  • Quiche met scampi en prei 

  • Sjoen roej temattesop  of ’t witte goud sop (asperge)

 

We sluiten af met iets zoets voor bij de koffie. 

-  Carrot cake gemaakt met pastinaak en tritordeum 

 

Shared dining paasmenu 

 

Driegangenmenu €32,50

+ soep p.p. €4,50

+ kaasplateau 2 à 3 p. €9,50 

+ carrot cake p.p. €2,25

 

Als voorgerecht serveren we een mooi gepresenteerd houten shared plateau midden op tafel. Het plateau vullen we met onderstaande lekkernijen. Daarbij serveren we vers gebakken zuurdesembrood met rode peper-knoflook-gember boter.

 

  • Sjevraoje geitenkaas

  • Italiaanse hammen 

  • Salade gegrilde groenten met mozzarella en gemarineerde olijven 

  • Pomodori marinati

  • Gerookte zalm en scampi 

  • Vitello Tartufo 

 

Optioneel: Een van de heerlijke soepen van Opsoppe

  • Witte goud sop  

  • Sjoen roej tematte sop

 

Als hoofdgerecht serveren we beide onderstaande gerechten in porseleinen ovenschotels, die thuis alleen nog even verwarmd dienen te worden. Uiteraard zorgen we voor duidelijke instructies. 

  • Pasta agli asparagi met witte en groene asperge, peterselie en spinazie 

  • Coq au vin van hoenderfilet met rode wijn jus en roasted vegetables 

 

Optioneel: Kaasplateau met lokale kazen, huisgemaakte stroop van rode biet en venkel-rozijnenbrood van Sodelicious uit Wijck. 

  • Herve pikant 

  • Val Dieu bleu 

  • Pluusj kaas

 

We sluiten af met een zoet dessert, leuk gepresenteerd in een glazen weckpotje. We serveren beide smaken en gaan uit van twee potjes per persoon. 

  • Salted caramel tiramisu 

  • Chocolademousse met rabarbercompote

 

Optioneel: iets zoets voor bij de koffie 

  • Carrot cake gemaakt met pastinaak en tritordeum

© 2021 ERIK STEVENS CATERING  WILHELMINASTRAAT 37 EIJSDEN