POP-UP WEDDING

LET's pop-up & save your wedding

 

Wat als het wél kan? Beleef deze zomer een onvergetelijke huwelijksdag!

 

Nadat jullie bruiloft al één, twee of zelfs drie keer verplaatst is, zijn jullie er vast helemaal klaar mee. Jullie beslissen om dan toch maar naar het gemeentehuis te gaan en daar te trouwen. De dag die een van de mooiste van jullie leven zou moeten zijn, valt helemaal in het water. 

 

Maar wat als er een oplossing is om jullie trouwdag te redden binnen de geldende maatregelen? FBLS Weddings & Erik Stevens Catering (bedenker van pop-up restaurant Veldkas en Croix Hoogcruts) bundelen hun krachten en organiseren van mei tot en met september pop-up bruiloften in Zuid-Limburg. 

Croix hoogcruts

pop-up trouwlocatie 

 

Waar die tijdelijke trouwlocatie op zal poppen? Bij Croix Hoogcruts. De karakteristieke kapel van het voormalige klooster Hoogcruts wordt omgetoverd tot de perfecte plek voor jullie huwelijksceremonie. Op jullie trouwdag is aan alles gedacht. De locatie heeft een geweldige uitstraling die wordt versterkt met (droog)bloemen, styling en persoonlijke items. Na het officiële gedeelte is het tijd voor taart & bubbels. Wanneer mogelijk eindigen we jullie bruiloft met een borrel, lunch of diner.

Klinkt dit als muziek in jullie oren? Check snel de website trouwen-limburg.nl voor alle informatie en aanmelding.  
 

FBLS klein-15.jpg