De Eesjderse online
KAFFEE IEN-KAFFEE OET QUIZ

27 februari

 

Wèt gier nog wie de Eèsjderse kaffee’s van binne oetzien? V’r neaëme uch digitaal mit op kroegentocht! Live vanoet Eèsjde mit de Mestreechtse showpony DJ Marvin es ozze quizmaster.  

 

Hoe kan ik meedoen?

  • Vorm bijvoorbeeld een fysiek team met je partner of een team op afstand met je vrienden en bedenk een teamnaam.

  • Bestel het quiz borrelpakket vóór donderdag 25 februari voor de leden van je team via erikstevens.nl/shop. Vergeet niet jullie teamnaam te vermelden en de adressen waar de borrelpakketten naar toe moeten.

  • We bezorgen zaterdagmiddag de borrelpakketten met verdere instructies. Zorg dus dat je thuis bent, exacte bezorgtijden volgen via mail. 

  • Lees na ontvangst alvast even de instructies in het pakket en zet alles koel.

  • Tune vanaf 18:30 uur in, in onze live uitzending via twitch.tv/kenomedia

  • Let the game begin! 19:00 uur start quiz. 


 

Spek de verenigingskas!

 

Om de verenigingen van Eijsden een steuntje in de rug te bieden, hebben wij een mooie prijs bedacht voor het winnende team van onze quiz. Voor iedere deelname reserveert Erik Stevens Catering €2,00. Het totaalbedrag mag het winnende team uitreiken aan een deelnemende vereniging naar keuze. Vorige online quiz edities mochten we rekenen op ruim 200 deelnemers. Een kleine rekensom verder en je hebt een mooi bedrag om de verenigingskas mee te spekken. Trommel dus zoveel mogelijk leden van je verenging op om deel te nemen aan onze quiz op 27 februari. Gezellig en met een beetje geluk, heel lucratief.


 

quizpakket.png
 

© 2020 ERIK STEVENS CATERING  WILHELMINASTRAAT 37 EIJSDEN