vacatures

 

ESC zoekt versterking (m/v)

Erik Stevens Catering is op zoek naar nieuwe collega’s die ons op allerlei manieren kunnen ondersteunen in onze cateringwerkzaamheden. Ben jij wie we zoeken?

Allround Huishoudelijk/keuken medewerker

Zoek jij een leuke baan voor slechts een paar halve dagen in de week? Vind je het leuk om in een team te werken maar kan je ook zonder problemen zelfstandig aan de slag? Houd je van zichtbaar resultaat na een werkdag en word je blij als alles weer schoon en opgeruimd is? Dan maken we graag kennis!

Allround aan de slag in onze zaak in Eijsden
- Je doet de was, strijk en helpt met opruimen
- Je doet wekelijkse schoonmaak werkzaamheden in de keuken, op kantoor en in de personeelsruimte
- Je zorgt ervoor dat de afwas geheel is bijgewerkt
- Je springt bij in de keuken als de drukte erom vraagt

 

Wij bieden
Een marktconform salaris, twee werkdagen van 09.00 - 14.00 uur in een moderne werkomgeving (uren in overleg, op basis van een 0-uren contract. Bij goed functioneren vast aantal uren op contract mogelijk). Vrij tijdens schoolvakanties. In overleg zijn meer uren mogelijk met voorbereidende werkzaamheden in de keuken of het verzorgen van de catering op locatie erbij. En niet te vergeten we zorgen dagelijks voor een gezonde en lekkere lunch!

 

Interesse? Vul het contactformulier hieronder in en we nemen snel contact met je op.

Allround Catering medewerker

Ben je zestien jaar of ouder en zoek je een leuke bijbaan, wil je (tijdelijk) iets anders of ben je een actieve pensionado? Lees dan verder. Heb je affiniteit met smaakvol eten en maak je het mensen graag naar de zin? Werk je graag hard en vind je het niet erg om een uurtje langer te blijven als het werk erom vraagt? Ben je flexibel, houd je van afwisseling en schakel je gemakkelijk. Dan zoeken we jou! Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn, als je maar openstaat voor het leren van nieuwe dingen. Heb je een rijbewijs dan is dat handig maar niet noodzakelijk. We zijn een jong team maar iemand met wat meer levenservaring is net zo welkom. 

 

Allround aan de slag 

Je werkzaamheden lopen uiteen van voorbereidend werk in de keuken tot opruimen en poetsen. En van gasten bedienen op feestjes en diners op locatie tot bestellingen wegbrengen en spullen ophalen. Heb je een voorkeur voor bepaalde werkzaamheden? Dan is dat zeker bespreekbaar! 

 

Wie zijn wij

Wij zijn Erik Stevens Catering en wij houden van smaak. Ons cateringbedrijf creëert voor elke gelegenheid een culinair concept op maat: van een groot evenement (als de maatregelen het weer toelaten) tot een intiem diner. Want van smaakvol eten worden we het gelukkigst. Daarom gebruiken we altijd kwalitatieve en eerlijke producten uit het seizoen en voegen we daar onze eigen creativiteit aan toe. We serveren het liefst een totale beleving aan onze gasten. Dat zag je afgelopen zomer bijvoorbeeld goed terug in ons pop-up restaurant Veldkas midden in weilanden tussen het Savelsbos en de Mescherhei. Help jij ons om deze beleving te overtreffen komende zomer? 

 

Enthousiast en wil je kennis maken? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

 

Enthousiaste zelfstandig werkende kok (m/v)
fulltime/parttime 

Heb jij een passie voor smaak, lekker eten en organiseren? Dan ben jij wellicht de kok die we zoeken. Ervaring in de catering of in een restaurant op niveau is een plus maar zeker niet noodzakelijk. We bieden je wekelijks een uitdagend menu met wisselende taken. Ben je flexibel en vind je het prima om geen negen tot vijf job te hebben? Dan valt het onderstaande menu vast in de smaak. 

Menu van de week

Woensdag - 08:45: We starten met een lekker kopje koffie, we evalueren de partijen van vorige week en verdelen de taken voor deze week. Vandaag ga je aan de slag met de mise-en-place voor de partijen later deze week. Vandaag worden alle desserts gemaakt. Rond 16:00 uur ben je klaar en poets je samen met je collega’s de keuken voordat jullie naar huis gaan.

Donderdag - 08:45: Mise-en-place in de keuken. Vandaag portioneer je alle vis en het vlees en kook je verschillende soorten groenten voor de aankomende partijen. In de namiddag bezorg je een stevige maaltijd op locatie en op de terugweg maak je een ronde langs verschillende locaties om materialen op de halen van de vorige dag. Bij terugkomst sluit je samen met je collega’s de keuken. Om 18:00 uur ben je klaar met je werkdag.

Vrijdag - 08:45: Vandaag een bruiloft op een van onze vaste locaties waar we na de receptie een luxe barbecue serveren. Op locatie zorg je voor het culinaire gedeelte van de dag en geef je leiding aan je collega’s in de keuken. Het bruidspaar en hun gasten worden (culinair) helemaal in de watten gelegd! Rond 21:00 uur zijn jullie terug in Eijsden. 

Zaterdag - 12:00: Alles is gedurende de week goed voorbereid dus starten we de dag wat later. In de keuken maken we nog even de laatste garnituurtjes voordat we vertrekken naar weer een andere locatie. Vandaag serveren we een luxe zes gangen diner voor 120 gasten. Jij zorgt dat je keukenteam van elk bord eenzelfde prachtig plaatje maakt. Rond 22:00 uur zit je werkweek erop. 

 

Wij verwachten dat je:

 • Representatief bent en klantgericht kunt werken 

 • Passie voor je vak hebt en dit ook kunt overbrengen op je team

 • Kennis hebt van HACCP, allergenen, en hygiëne wetgeving 

 • Zelfstandig kunt werken, het overzicht kunt bewaren en kunt plannen voor je team 

 • Pro-actief kunt handelen in de keuken en op locatie 

 • Ideeën hebt voor nieuwe gerechten

 • Vooruitstrevend en ambitieus bent (dat zijn wij ook) 

 • Goed en zelfverzekerd kunt autorijden in een bestelwagen, een BE rijbewijs is een plus

 

Wij bieden:  

 • Een passend salaris 

 • vierdaagse werkweek bij full-time dienstverband

 • Vijf weken vakantie per jaar

 • Een eigentijdse werkomgeving

 • Een leuke werksfeer, we werken in een klein en gezellig team en komen vaak op locaties waar het feest is! 

 • Elke dag een gezonde lunch en een avondmaaltijd als we ook ’s avonds werken 

 

Interesse en wil je eens kennis maken? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 
 
 
 
Contactformulier
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je inzending!